In de Japandi badkamer draait het om ontspannen

RUST I EENVOUD

Stap binnen in een badkamer waar het beste uit Japan en Scandinavië met elkaar wordt gecombineerd. Hier draait het om ontspannen in een serene omgeving met natuurlijke materialen en warme zandtinten. Even optimaal ontspannen en je batterij weer opladen. Lichte kleuren zoals wit en beige zorgen voor rust in je badkamer. Met dit witte staande toilet van Duravit en de witte bedieningsplaat van Geberit zorg je voor contrast tegen de houten wand. Daarnaast zijn dit ook nog eens echte luxe producten en laat het nu net zo zijn dat ook luxe bijdraagt aan optimale ontspanning! 

Latrelatie

Dé interieurtrend van dit moment komt ook in de badkamer terug: panelen van smalle, houten latten in een strak ritme. Nouja, houten latten, deze keramische wandpanelen hebben de uitstraling van hout. Net echt, toch? Door het reliëf, wil je ze gewoon even aanraken. De panelen ogen strak en minimalistisch, maar door de houtlook voegen ze ook een flinke dosis warmte aan de ruimte toe. De donkere walnoottint past erg goed in de Japandi trend. Het is een mooie manier om een accent te leggen op één van je badkamermuren.  

Visgraat

Het visgraatpatroon is al een paar jaar een graaggeziene gast in ons interieur en zeker ook in de badkamer. Het oogt net even wat speelser dan tegels die volgens een standaard verband worden getegeld. Om te voorkomen dat de ruimte druk oogt, wordenvisgraattegels vaak gebruikt op één wand. In dezebadkamer zijn ze uitgevoerd in een mooie greige tint, helemaal Japandi. Doordat de vloertegels eensoortgelijke kleur hebben, ontstaat er een rustige basis die je met vrijwel alles kunt combineren. 

Mintgroen

Wil je aan die serene basis kleur toevoegen, denk dan eens aan mintgroen. Deze koelere tint zorgt voor een contrast met de warme zandtinten. In deze badkamer is de nis uitgevoerd met mintgroene tegels. Door ook te kiezen voor mintgroene textiel of een plant maak je één geheel van de badkamer. Een nis staat bovenaan het wensenlijstje van veel mensen die op zoek zijn naar een badkamer. Het heeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar is ook praktisch voor het neerzetten van verzorgingsproducten en gastendoekjes. 

Details van deze badkamer

Oppervlakte: 6.10 m2
Merken in dit project: Hansgrohe – Duravit – Geberit – Colorker tegels – Jos tegels

Deze badkamer kan helemaal naar wens en budget samengesteld worden.

Wat maakt deze badkamer bijzonder

  • Deze Japandi badkamer straalt een aantrekkelijke elegantie en rust uit.
  • Visgraatpatroon tegels worden gecombineerd keramische wandpanelen van smalle houten latten.
  • Deze koelere tint mintgroen zorgt voor een contrast met de warme zandtinten.
  • Het badmeubel van Duravit in mat natuur eiken staat prachtig in deze Japandi badkamer.

In de Japandi badkamer draait het om ontspannen in een serene omgeving met natuurlijke materialen en warme zandtinten. Hier kun je optimaal ontspannen en je batterij weer opladen.

Hansgrohe Raindance select S showerpipe

Hansgrohe Addstoris zeepdicpencer

Duravit D-Neo badkamermeubel

Hansgrohe Talis E wastafelkraan

Duravit Arioso spiegel met led verlichting

We ontvangen je graag voor inspiratie en advies in de winkel. Wanneer wij advies geven, krijg je van ons een gratis 3D ontwerp met daarin aandacht voor je persoonlijke wensen én budget. We inspireren je met ons brede assortiment en vertellen je daarbij alles over de nieuwste ontwikkelingen en trends. Het gehele traject zal je dezelfde adviseur als contactpersoon houden, wel zo fijn.

Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 11.00 – 16.00 uur

21% BTW korting + 25% korting op tegels + 10% extra Pinkster korting op keukens en sanitair