Badkamer

Na een lange dag in ons jachtige bestaan is de badkamer dé plek waar je je even kunt terugtrekken om de stress van alledag van je af te spoelen. Even wegdromen in een heerlijk bad. De krachtige waterstralen van de douche op je schouders. De badkamer heeft zijn imago van wasruimte al lang verloren. Het is een oase van rust, een plek van ontspannen en tot rust komen. Een persoonlijke ruimte die de nodige aandacht verdient. Binnen het zorgvuldig samengestelde assortiment van Versani zijn er talloze producten te vinden die deze belangrijke functie in de badkamer vervullen.

Badkamers om van te genieten

De moderne badkamer is functioneel, persoonlijk en luxueus. Badkamers worden ook ruimer en steeds vaker en suite met de slaapkamer. Ze worden omgetoverd tot een grote ontspanningsruimte om optimaal te kunnen genieten. En omdat de badkamer op talrijke manieren ingericht kan worden, kunt u bij Versani terecht voor handige tips die u kunt gebruiken bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Ook adviseren wij u graag over de laatste badkamertrends. Bij Versani hopen wij u te inspireren tot de badkamer van uw dromen.

In onze splinternieuwe showroom van 2500 m2 vindt u een grote 'badkamerstraat' die zeker de moeite waard is om doorheen te lopen.  De badkamers zijn zeer afwisselend qua stijl en uitstraling en er zijn veel slimme ideeën in verwerkt. De badkameropstellingen hebben realistische afmetingen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe het thuis kan worden.

 

Complete badkamer €1869      Senioren badkamer

Actie badkamer 3500   Actie badkamer 4500